Wat is een audio-interface?

Maar wat is nu precies een audio-interface? Het zijn eigenlijk twee apparaten. Het ene is je Computer x Processor, het andere is je Audio Interface. Om het eenvoudig uit te leggen: je computer en je audio-interface produceren samen een uitgang. De output heeft twee basiskenmerken, een minimale tijdspanne (hangt af van je systeem) tussen de noten en een maximale noteninhoud (monitors kunnen geen zuivere noten afspelen). De afstand tussen de twee basiskenmerken moet in acht worden genomen. Bijvoorbeeld, als de afstand tussen de minimum en maximum periode 15 ms is (ms staat voor milliseconden) dan moet het geluid in 8 ms (ms) zijn. Daarom moeten alle sporen op uw computer of audio-interface zo’n minimumbalans van ms hebben. Dit kan worden gezien als een basismeting die naar behoefte kan worden aangepast.

Professionele audio apparatuur

Het probleem is echter dat je, om alle apparaten die je aan boord moet hebben nauwkeurig te synchroniseren, een perfecte synchronisatie met de CRT nodig zou hebben. Dit is niet mogelijk met onze huidige analoge computers en audio-interface. In feite zijn er fouten die door moderne circuits kunnen worden binnengebracht. De audio-interface kan een noot niet op tijd accepteren als hij niet synchroon loopt met de CRT.

De beste manier om dit probleem te verhelpen is door de audio-interface in serie (met twee kabels) te schakelen. Daartoe installeert de gebruiker de vereiste kabels van de audio-interface naar de luidsprekeruitgang van de computer. De kabels worden gebruikt om de luidspreker aan te sluiten op het monitoringsysteem. Op deze manier wordt het audiosignaal van de audio-interface naar de geluidskaart van de monitor gestuurd. Een andere manier is om de audio-interface aan te sluiten op de hoofdtelefoonuitgang van de PC.

Lees meer:
Geluidsinstallatie professioneel
Professionele audio reparatie

Maar wat is nu precies een audio-interface? Het zijn eigenlijk twee apparaten. Het ene is je Computer x Processor, het andere is je Audio Interface. Om het eenvoudig uit te leggen: je computer en je audio-interface produceren samen een uitgang. De output heeft twee basiskenmerken, een minimale tijdspanne (hangt af van je systeem) tussen de…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.