Wat is automatisering en hoe werkt het?

Proces automatisering

Automatisering zal in een ander artikel worden besproken. Het BRSI-Comité van EMC heeft een waardevolle bijdrage geleverd door het automatiseringsproces te definiëren als “het gebruik van op de computer gebaseerde technologie om het manueel invoeren voor het uitvoeren van vervelende en langzame routinetransacties te elimineren”. Deze definitie stelt ons in staat elke bewerking of elk proces snel en efficiënt uit te voeren.

Automatisering vermindert de arbeidstijd van mensen en stelt ons in staat diensten sneller uit te voeren. De BRSI-definitie beschrijft verder de soorten geautomatiseerde processen:

  1. Geavanceerde automatisering

Het doel van automatisering is processen sneller en nauwkeuriger uit te voeren dan mensen.

  1. Krachtige automatisering

Het doel van krachtige automatisering is processen grondiger en nauwkeuriger uit te voeren dan mensen.

Brouhatia Kunstmatige intelligentie is een modern voorbeeld van automatisering. Het is een besturingssysteem dat de menselijke besluitvorming of uitvoering van taken benadert. Het is samengesteld uit componenten die losjes verbonden zijn met het menselijke besluitvormingsproces. Het is niet autonoom aangezien er redelijkerwijs niet één persoon als controleur van het systeem kan worden aangewezen, maar het systeem werkt als de implementatie van automatische technieken zoals regelinductie. Het systeem genereert nieuwe instructies of kan gewoon terugvalondersteuning van menselijke besluitvorming integreren.

Een automatische machine regelt de overdracht van gegevens tussen een systeem en een ander systeem. Zij kan een hoofdbesturing gebruiken voor de planning tussen verschillende delen van het netwerk.

Formele talen kunnen ongeschikt zijn voor het automatiseren van taken, omdat zij niet op dezelfde manier kunnen evolueren als regels. Alle controleverklaringen in het systeem kunnen formeel of informeel zijn.

Tabelloze interfaces

Gebruik waar mogelijk tabelloze interfaces. Een interface zonder tabellen is een interface die op de computermonitor wordt weergegeven, in plaats van op de monitor zelf. Een systeem zonder tabellen stelt gebruikers in staat gegevens in te voeren in een systeem zonder tabellen, zelfs als de gegevens op een stuk papier zijn ingevoerd.

Wanneer mensen werken aan data entry taken, moeten ze meestal papieren documenten in hun computers invoeren. Dit gaat gepaard met toetsaanslagen, kaartteksten, pen- en potloodmarkeringen. Deze methode van gegevensinvoer kan tijdrovend zijn. Het vereist ook dat mensen gegevenslabels onthouden, ze zijn niet in staat om het uit hun hoofd te doen.

Ook een netwerkverbinding kan mensen beperken, omdat dit een moment kan zijn om gegevens in te voeren. Soms kan een stuk papier met een merkteken worden gebruikt, maar op computernetwerken kan elk merkteken elektronisch worden ingevoerd.

Het inbrengen van papieren documenten in computers kan ook tijdrovend zijn. Het verwijderen van papieren documenten uit computers moet echter minder tijdrovend zijn als het papierloos is. Met het papierloze kantoor kunnen mensen het gebruik van een groot aantal papieren documenten elimineren.

Overschakelen op een papierloze kantoortechnologie zoals document management software is een geweldige manier om een grote hoeveelheid gegevens te organiseren. Een DMS moet niet alleen bijhouden wat er via de server is verstuurd, maar het kan ook een overzicht genereren van wat er in de server is opgenomen en van wat er naar andere servers is verstuurd.

Een DMS kan optimaal worden gebruikt als onderdeel van een groter bedrijfsproces. Dit betekent dat een DMS kan worden gebruikt voor elk type informatiebeheerproces, maar het kan zeer zeker worden gebruikt om tijd te besparen en kosten te besparen.

Wanneer u op zoek bent naar een documentbeheersysteem, zoek dan naar een systeem dat faxen, pagers en papieren kopieën van informatie kan genereren. Zoek ook naar een systeem met een goede reputatie voor gebruiksgemak.

Lees meer:
App laten ontwikkelen
Applicatie ontwikkelaar

Automatisering zal in een ander artikel worden besproken. Het BRSI-Comité van EMC heeft een waardevolle bijdrage geleverd door het automatiseringsproces te definiëren als “het gebruik van op de computer gebaseerde technologie om het manueel invoeren voor het uitvoeren van vervelende en langzame routinetransacties te elimineren”. Deze definitie stelt ons in staat elke bewerking of elk…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.